Hodowla Niebieskie Misie*PL opinie

Hodowla Kotów Brytyjskich Niebieskie Misie*PL opinie

Cześć tu hodowla kotów brytyjskich. Poniżej są opinie nabywców naszych kociąt. Zapraszamy także na grupę naszej hodowli na Facebooku.

Również Ty dodaj swoją opinię. Kliknij w Umieść nowy wpis.

Dodaj swoją opinię

 
 
 
 
 
 
 
Pola oznaczone jako * są wymagane.
Twój adres E-mail nie zostanie upubliczniony.
Ze względów bezpieczeństwa oraz ogromnej liczby spamu zapisaliśmy adres IP: 52.201.27.211.
Może się tak zdarzyć, że wpis będzie widoczny dopiero po tym jak go przejrzymy.
12 wpisów.
Wiesława Wiesława z Puck napisał/a 14 lutego 2019 o 8:18 pm:
Witam ,przyszedł czas na podzielenie się opinią .Jesteśmy właścicielami koteczki Uny u nas (Leji) od listopada 2018roku. Jest to wspaniała, rozmruczana, bardzo dobrze zbudowana kotka. Od początku dobrze się zaklimatyzowala w nowym domku z naszą starszą kotką. Choć na początku była nieufna, teraz wspaniale obserwuje się kocią przyjaźń. Leja świetnie poradziła sobie z nową kuweta i od razu wiedziała do czego służy a to już zasługa wlascicieli hodowli. Polecam wszystkim ,którzy myślą o zakupie kota rasy brytyjski hodowlę Niebieskie Misie.
Odpowiedź administratora przez: Cezary
Dziekujemy za opinię.
Cezary Cezary napisał/a 11 lutego 2019 o 8:52 pm:
Poniżej opinia o hodowli z Google chyba trochę słabo widać Poniżej link do tejże opinii w Googlach Opinie o hodowli w Googlach
Kasia i Karol Kasia i Karol z Kołobrzeg napisał/a 15 stycznia 2019 o 10:39 pm:
05.01.zamieszkał z nami cudowny kociak Anto, z początku nieśmiały, powoli poznawał nowy dom i swoich nowych właścicieli. Po dwóch dniach przygarnął nas do swojego serduszka i tak już zostało. Największy mruczek pod słońcem..uwielbiający zabawę, a przede wszystkim jedzonko i spanie w przeróżnych pozycjach i miejscach. Wypełnił nasz dom swoim ciepłym uśmieszkiem podczas wielu drzemek, pięknym mięciutkim futerkiem, zachęcającym do wiecznego głaskania i kocięcą słodyczą, sprawiając że nie wyobrażamy już sobie żeby było inaczej. Bardzo polecamy hodowlę Niebieskie Misie.😊😊
Ewa Ewa z Słupsk napisał/a 1 stycznia 2019 o 3:01 pm:
Jesteśmy dumnymi właścicielami kotki Yoko, która swym żywym charakterem wprowadziła do naszego domu wiele radości. Kot jest przykładem typowego pieszczocha, który wykorzysta każdą okazję by zostać obdarzona przez Nas miłością wydając przy tym przyjemne dla ucha mruczenie. Yoko jak na kotkę z dobrymi manierami przystało od początku wiedziała do czego służy kuweta oraz co powinna robić z drapakiem, co świadczy o ty, że koty z tej hodowli od małego uczone są owych spraw. Gorąco, więc polecam kotki z tej hodowli !!!!!!!!!!!😍❤❤❤❤❤💕💕💕
Odpowiedź administratora przez: Cezary
Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy
Marta i Patryk Marta i Patryk z Warszawa napisał/a 4 grudnia 2018 o 6:04 pm:
Od września mamy Rysia, którego pokochaliśmy całym sercem. Kota co prawda nazywamy Baton, ale reszta, oprócz imienia, którą przekazała nam hodowla jest prawdą 😁 Kot przebył z nami 6-godzinną podróż samochodem i ani razu się nie załatwił. Od pierwszego momentu w domu bezbłędnie korzysta z kuwety, ma ogromny apetyt, jest zdrowy, wita nas pod drzwiami kiedy wracamy z pracy i oprócz głośnego mruczenia ma dodatkową funkcję budzika. Codziennie rano budzi nas oblizywaniem twarzy i ‚skrzekiem’, i tylko czasami robi to za wcześnie 😆 Miesiąc temu zaadoptowaliśmy mu siostrę Europejkę z fundacji i co prawda najpierw pokazywał, że wcale o niej nie marzył, ale po kilku dniach zniósł to z godnością i potrafi dużo z nią biegać (choć różnią się kształtem 😂), a nawet obok niej spać. Tylko czasem jest zazdrośnikiem, więc kochamy je równo. Bardzo polecamy hodowlę i jej właścicieli, owoc ich pracy jakim jest nasz kot to nasze grube i mięciutkie spełnienie marzeń. Jeśli czytacie to, bo zastanawiacie się czy warto, to uwierzcie, warto, kupujcie ich kotki! ❤️
Agnieszka Agnieszka z Reda napisał/a 15 listopada 2018 o 4:34 pm:
Witam, no i przyszedł czas na wystawienie komentarza hodowli :). Od 2 miesięcy jestem posiadaczką niebieskiej kotki Romy z hodowli niebieskie misie. Nie da się nie zauważyć, że hodowanie kotów dla tych Państwa to nie tylko zarobek ale i pasja. Wszyscy wiemy ile opieki i troski potrzebują małe i duże koty. Nasza kotka zaklimatyzowała się w naszym domu błyskawicznie, wiedziała do czego służy kuweta, drapak i pełne miski 🙂 Kupując kotkę dostaliśmy umowę kupna, książeczkę zdrowia z wszystkimi szczepieniami i oczywiście pięcio-pokoleniowy rodowód. Co ważne otrzymaliśmy również informację wraz z kuponem rabatowym o możliwości rejestracji kotki w Międzynarodowej bazie danych Safe-Animal. Do dziś korzysta z wyprawki, którą otrzymaliśmy (tylko motylek już nie żyje 😄).Tylko ludzie, którzy kochają to co robią mogą prowadzić w ten sposób hodowlę.Życzę każdemu kto marzy o kotku by do Was trafił. Polecam
Iwona Iwona z Ostróda napisał/a 7 listopada 2018 o 5:33 pm:
Prawie rok jest z nami Jazon, kocurek z hodowli Niebieskie Misie, którą serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie właścicieli. Widać że kochają to co robią. Koteczek od razu umiał korzystać z drapaka i kuwety.Nigdy nie chorował. Zaprzyjaźnił się z nami i sunią spanielką.
Anna Anna z Konin napisał/a 23 października 2018 o 9:42 pm:
Nasz miś to Sisi cudowna i piękna kotka z super domku. Profesjonalizm i pasja to główne zalety tej hodowli, gorąco polecam
Dorota Dorota z Tczew napisał/a 7 października 2018 o 12:07 pm:
Nasz kotek to Ricardo, który od pierwszego dnia stał się członkiem naszej rodziny. Kotek był już wychowany, umiał korzystać z kuwety i drapaka. Jest z nami już miesiąc i nie wyobrażamy sobie życia bez niego. Polecamy hodowlę Niebieskie misie, widać że to pasjonaci....wszystkie kotki w hodowli są zadbane i kochane. Jesteśmy bardzo zadowoleni z tej hodowli i jeszcze raz szczerze polecamy.
Arkadiusz Arkadiusz z Mosty napisał/a 15 maja 2018 o 8:28 pm:
Od kilku miesięcy mieszka z nami Leon. Od pierwszych dni kotek bez najmniejszych problemów zaklimatyzował się w naszym domu. Wiedział do czego służy kuweta, drapak. Super się rozwija i rośnie jak na drożdżach. Oczywiście jest bardzo kochany przez nas i naszą dwójkę dzieci, które serwują mu codzienna dawkę zabaw. Leon, co jest niesamowite, zawsze wita nas gdy wracamy do domu ( siedzi przy drzwiach) i chodzi z pokoju ,do pokoju tam gdzie przebywamy my. Z całą odpowiedzialnością mogę polecić Hodowlę Niebieskie Misie, wszystkie kotki są bardzo zadbane i żyją w super warunkach.
Paula Paula z Tczew napisał/a 27 listopada 2017 o 9:54 pm:
Od kilku dni w naszej rodzinie jest nowy domownik - przecudny kociak Juliusz 🙂 Dzięki wyprawce od Pana Cezarego od razu przyzwyczaił się do nowego miejsca. Bez problemu korzystał z kuwety i drapaczka. Kociaki z tej hodowli są bardzo zadbane, przyjacielsko nastawione do ludzi, odważne i ciekawskie. Kocurek bardzo pozytywnie zareagował na 3 naszych dzieci, przychodzi na kolanka, łasi się i pięknie mruczy. Widać, że kociaki są kochane i pod dobra opieką. Jesteśmy szczęśliwy, że Juliusz jest członkiem naszej rodziny 🙂 Z całą pewnością możemy polecić tą hodowlę 🙂
anna anna z gdynia napisał/a 23 listopada 2017 o 12:06 pm:
Witam jestem szczęśliwym klientem tej hodowli. Kupiłam piękną kicię Jagę. Wcześniej miałam18 lat kotkę. I zatęskniłam za nowym domownikiem. Postanowiliśmy kupić Jagusię z tej hodowli. Wybór okazał się trafiony w 100%. Kicia jest cudna czysta zadbana nauczona kuwet bardzo przyjazna dla domowników. Ma dwie córeczki kicia od samego początku chodziła za nimi jak mały psiak domagając się głaskania strasznie przyjazna mały misiek . Świetni właściciele widać, że wszystkie ich kociaki są kochane i traktowane z wielką miłością. Naprawdę jestem bardzo zadowolona i gorąco wszystkim polecam tą hodowlę, bo kociaki są BOSKIE !

Trasa

Twoje położenie:

Hodowla Kotów Brytyjskich Niebieskie Misie*PL opinie- nasza hodowla na Instagramie

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

zobacz również koty brytyjskie niebieskie